WORKSHOP DEZVOLTARE TERITORIALĂ INTELIGENTĂ ȘI INFORMATIZAREA MEDIULUI DE INSERȚIE

30 octombrie 2015
Centrul Interdisciplinar de Cercetări Avansate asupra Dinamicii Teritoriale (CICADIT) anunță organizarea workshop-ului „Dezvoltare teritorială inteligentă și informatizarea mediului de inserție”, pe data de 30 octombrie 2015, în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/141260, cu titlul ,,Promovarea inovării și asigurării calității în domeniul dezvoltării teritoriale inteligente prin elaborarea unui program de studii interdisciplinare de masterat”.
Loc de desfășurare: Facultatea de Chimie, Sala POSDRU (subsol).
Programul preliminar al workshop-ului:
14:00-14:30, Prezentare în plen: “Informatizarea mediului de inserție ca premisă a dezvoltării teritoriale inteligente”
14:30-18:00, Prezentări și discuții privind diferite aspecte ale dezvoltării teritoriale.

Workshop-ul va include prezentări ale studenților bursieri de la Facultatea de Geografie, Universitatea din București, și de la Facultatea de Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Manager de proiect,
Prof. univ. dr. Ioan Ianoş


Concurs de burse – domeniul Urbanism

În perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, se organizează un concurs pentru acordarea unui număr de 6 burse de merit pentru studenții Facultății de Urbanism din UAUIM, incluși în grupul țintă al proiectului POSDRU/156/1.2/G/141260, cu titlul ,,Promovarea inovării și asigurării calității în domeniul dezvoltării teritoriale inteligente prin elaborarea unui program de studii interdisciplinare de masterat”.

Concursul va avea loc în perioada 5 – 9 ianuarie și se adresează studenților din domeniul urbanism, de la programul de licență „Proiectare și planificare urbană” (anii I, II, III).

Predarea documentelor pentru concursul de burse POSDRU se face la sediul CCPEC (Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiza si Consulting) – UAUIM, corpul nou, ultimul etaj.
Interval orar predare: 09:00-14:00

 

Mai multe informatii


 

Concurs de burse – domeniul Geografie

Anunț dată și oră desfășurare concurs

Descarcă anunțul

Centrul Interdisciplinar de Cercetări Avansate asupra Dinamicii Teritoriale (CICADIT) anunță organizarea concursului pentru acordarea unui număr de 10 burse de merit pentru studenții Facultății de Geografie, Universitatea din București, incluși în grupul țintă al proiectului POSDRU/156/1.2/G/141260, cu titlul ,,Promovarea inovării și asigurării calității în domeniul dezvoltării teritoriale inteligente prin elaborarea unui program de studii interdisciplinare de masterat”. Concursul va avea loc în perioada 16 – 18 decembrie 2014 și se adresează studenților din domeniul Geografie, de la programul de licență „Planificare teritorială” (anii I și II).

Manager de proiect, Prof. univ. dr. Ioan Ianoş

Mai multe informatii